Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
vendredi, janvier 18, 2019

Happy

Objavi by Dino Martic.

mercredi 11 juin 2014

Antiša: pogled

lip pogled, kujinja ok

mercredi 25 septembre 2013

Jure: Odličan ambijent i usluga

Žena i ja smo navratili prošlog tjedna jer smo čuli da su ovi dvori proglašeni za najbolje agroturističko imanje u Dalmaciji. I nismo se razočarali, Srdačni domaćini su nam pokazali imanje koje je jako lijepo uređeno u pravom starinskom tradicionalnom ruhu. Vidi se da je uloženo puno truda u to. Slikali se uz magarca, pojeli gulaš od hobotnice koji je bilo je za prste polizati. Popili kvalitetno domaće vino. Cjene umjerene, dosta niže nego li u Primoštenu. Sigurno dolazimo i sljedeće sezone.:-)

lundi 2 septembre 2013

nina-split: šaričevi dvori

svom gostu Anilu, indijcu, pruštola sam zadovoljstvo boravka u šaričevim dvorima....osim lipe prirode, vrhunske usluge, i okruženja spiza im je vrhunska...domaća...raj za nepce i oči.....svaka pohvala...naše dobro iskustvo prenosim svim svojim gostima i prijateljima...hvala na ugodno provedenom danu....nina

samedi 15 juin 2013

mr.x: cijenik

Gdje se mogu pročitati cijene hrane i pića?

jeudi 30 mai 2013

Subject
Name *
Email
Content *
Image Verification *
   
 

 

Powered by Phoca Guestbook

Music Copyright

Copyright: text, music, arrangements, productions of all the songs by Josko Bogavčić-Joke Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.